Děťátko

Děťátko

Anotace: ....................

Odešlo pomalu děťátko
bez dozoru maminky
odešlo k potoku na krátko
házet do vody kamínky

do ruček bere kamínky
a hází je do vody
v očích se lesknou plamínky
proč k tomu někdo má důvody

proč někdo chce si hrát na boha
proč děťátku život chce brát
nad vodou zůstala jen černá obloha
vždyt děťátko chtělo si jen hrát

ale místo hraní teď u vody leží
leží u vody v trávě
kamínky tělíčko střeží
děťátko nevrátí se už k mámě...
Autor Nola77, 26.12.2004
Přečteno 770x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

moc smutný jinak ST

14.06.2009 16:47:00 | Lady_Mucik01

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí