Vše je pryč

Vše je pryč

Anotace: Symbolika...

Bolest a strach,
láska na márách
potichu spí.
Slzy po tváři kanou,
bolest pro lásku dávnou
venku tiše sněží.
Žal padl z oblaků,
blýskátko pro straku
srdce na sněžence leží.
naděje zbaběle utekla,
čokoláda na dlani roztekla,
holčička o Pegasovi sní.

Nesplnitelná přání,
neuskutečněné touhy,
jen okamžik pouhý
stačí k probuzení.
Však pak je člověk chudý
a baví se jen z nudy,
je o lásku ochuzený.
Autor Temeraire, 03.06.2006
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prekvapila si ma.
Talent tam je určite, tak ho rozvíjaj

08.06.2006 08:40:00 | Luboško

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí