Hrdina

Hrdina

Anotace: ...

Zasadils krev a sklízíš slávu,
sám jsi se vzdal a hladíš trávu,
nevidíš pro spěch,
neslyšíš pro křik,
cítíš jen oheň.
Barva krve ti omývá špínu,
hlasy tvých přátel se ozývaj ve tmě,
oči se zavřeli,
před světlem vyhasli,
kašel tě probouzí a hlasitej křik.
bajonet povstane a nepůjdeš pryč.
Autor Gabriel17, 04.06.2006
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí