Dotkni se mé ruky, dítě

Dotkni se mé ruky, dítě

Anotace: ..a stejně tě pustím

Konec dobrý, všechno dobré
lidé padlí na hlavu
plačící dítě
Bonbónku, chci tě!
Gumový medvídek
běsnící v kleci
ožívá

Spoře oděný
do myšlenek svých
No tak, dítě
chce to smích!
V koutě naděje se svíjí
olizuje sama sebe
Navlhčené nebe
otřásá se v základech
a upadá

Za rohem se skrývá
tvářičky mi neovívá
patetická ospalost
Promiň, dítě
Omlouvám se!
To jen ďáblu jsem se upsala
Vzpomínám na minulost
beznaděj nás dostala
A teď makej, dítě
kopej díru všedností!
Jsi bezcenný
Jsi nula
Trapný

Bojíš se, dítě?
Hýčkej si, co máš
svůj sen
a každý nový den
tu sametovou pohádku
Uprostřed tvé radosti
nabídnu ti oprátku
ha
můj otroku
můj poskoku
dospěj!
Autor Trapné děťátko, 04.06.2006
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tých sto ti dali moje vnučky 13,14,16 ky/
Neviem čím si ich zaujal no pre istotu som si kúpil
guľovnicu

08.06.2006 15:23:00 | Luboško

lasko, krasna basen... libi se mi a klikam:) vsak vis, ze me to bavi:) 100. MILUJU TE

04.06.2006 20:30:00 | Malá shnilá emotivní příšera

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí