Čím Ti chci být?

Čím Ti chci být?

Anotace: snad se bude líbit...

Oporou v těžké chvíli,
sílou při chůzi přes stou míli,
štěstím v srdci ve Tvé hrudi,
andílkem, co ze sna Tě budí,
úsměvem na Tvé krásné tváři,
důvodem, proč oči Ti září,
v chaosu samotou
a v samotě přítelem...
Autor sportackaverunka, 05.06.2006
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

moc pěkný,dávám za sto

05.06.2006 20:06:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí