A věčně věčná bývá

A věčně věčná bývá

Anotace: podobná, jako byly "uhlovodíky" (zoufalství bylo mi múzou)

Hodina matiky stále neubývá,
za oknem svěží svět čeká,
ručička hodinek schválně se seká,
a věčně věčná bývá.

Už myšlenek úsvit zas v hlavě se stmívá,
kolem jen nářek a bída,
na živu zůstane tak polovina,
a věčně věčná bývá.

Za krátko zjistíme, co hodina skrývá,
poslední minuta zbývá,
kyvadlo smrti již blízko se kývá,
a věčně věčná zmírá.
Autor Herey, 05.06.2006
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

aaaaaa, jistě reciproká rovnice :D ...
parádní dílko :))

07.06.2006 15:25:00 | Anselme

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí