Pozdrav

Pozdrav

Anotace: ...

K vyjádření našich citů
možností mnoho všichni máme.
I když si hned nevzpomenem
každý určitě nějaké známe.

Pravá dlaň vřele stisknutá,
srdečný pozdrav naznačí.
Kdo může, kloboukem mává,
někdy zvednutá paže postačí.

Úsměv mužský ženu nerozhází,
jak zachovat se, dávno už ví.
Rudé tváře rozpaky doprovází
když na obláčku se vznáší.

I telefonní přístroj pomůže
něžná SMSka duši pohladí.
Velikou radost udělá,
škoda, že to pisatel nevidí.

Jak nám kdo schází,
dopisů řádky prozradí.
Pohled z krajin dalekých
milý dotek občas nahradí.

Plýtvejme gesty těmito,
nic nám v tom nebrání.
Ztratíme jen energie trochu
při způsobu pozdravu hledání...
Autor Modrý Adept, 27.12.2004
Přečteno 466x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí