Směj se a plač

Směj se a plač

Anotace: ... to je prostě život :) ...

Z očí utopené skleněnky,
vzlyky udušené v polštáři,
zaťaté pěsti v bezmoci.
Vystřelený šíp v srdci zlomený.
Bojácná duše v rouše Evině
vykukuje plaše,
zhroucená v rohu pokoje.
Co jsi zač?
Tvůj tichý pláč.
Pro jiné.

Zima léto - je to jedno.
S koutky pohrávají si skřítci.
Dělají opičky,
na všecky.
Z očí pomrkává láska,
duši laská.
A ta?
Se srdcem Casanovi
hřeje, objímá a letí.
Kdo jsi Ty?
Tvůj smích.
Darovaný.

Kdo jste?
Přicházíte znenadání,
bez pozvání.
Mizíte kdo ví kam.
Mazlení, tulení,
pak trápení
a krvavý šrám.
„Podívej se zpátky.
Jsem život sám.
Se smrtí hraji drápky,
zatím vyhrávám.

Směj se a plač.“
Autor WhiteSkull, 07.06.2006
Přečteno 321x
Tipy 1
Poslední tipující: hanele m.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

..za tu duši v rouše Evině... :-)))

24.08.2006 11:12:00 | isisleo

...tak tahle mi utekla...
tolik pocitová...
vnímáme...
proto žijem...
nezbývá
než děkovat...
:o)

13.06.2006 14:17:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí