vnímání

vnímání

Anotace: Napsáno tak jak to cítím

Vnímám

Tváře v ulicích
co kráčí kamsi bosí.
Racky letící
-listy-kapky rosy.

Vnímám
Vítr za bouřky
co láme větve stromů.
Písek na poušti
cesty co vedou domů.

Vnímám
Podzim barevný
co postrácel listí.
Touhy nádherný
Vodu co tváře-
duše čistí.
Autor Liduška, 07.06.2006
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí