Vezem se...

Vezem se...

Anotace: ...

Cesta je rozbitá, nebe se modrá.
Do války jedeme, veze nás korba.
Korba je špinavá,
náklaďák děravý.

Vezem se do bitvy, někdo i do ráje,
pomníky stavíte,
jména tam dáváte.
Místa tam ubírá,
furt někdo umírá,
zanáší desku.
Smrtka si vybírá,
někdy i nechtě,
holt někdo vydělá a někdo zdechne.
Autor Gabriel17, 07.06.2006
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí