Černý deštník

Černý deštník

Anotace: ..co možná nejhlouběji

unavené prsty
osiřelých stromů

Rozprostřou
truchlivý

měsíc
po neklidné hladině

A nesmírnost odumřelých
hvězd

tiše maluje

do smířených
zrcadel

V odrazu hluchoněmé
noci

slzy nebe

Ty nerozmočí

záměr teskna

okamžiku
Autor Art Brasi, 28.12.2004
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí