Balkony

Balkony

Anotace: Co tady zůstane po hromádkách prachu? ..Pořád to někdo připomíná:"Hynem!" no a co?

Krvavá ruka trčí ze šuplete,
sta fotek těsnají se na skříni.
Báseň vám říká: „Ve jménu Páně jděte!“
Ta báseň, co mě zastíní.

Sousedkou o muškát je pečováno,
ona se hrozí, že co zbude po ní!
Rádio vzteklým přeje dobré ráno,
sousedka stářím zapáchá a její muškát voní.

Večer sna tíhou vchází přes balkony
a ticho bolí. Nechcem dožít stovky.
Večer co večer poslouchám skony
z úst načesaných loutek z obrazovky.

Vám na dobrou noc popřejí, že hynem,
tak teda spinkej sladce, širý světe!
Balkony voní muškáty, ložnice, maminko, tvým klínem,
krvavá ruka trčí ze šuplete.
Autor china white, 08.06.2006
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mne se to libilo

30.08.2007 00:07:00 | Haňa,dívka do nepohody

závěr nádhernej, jen se mi to občas zdálo až moc zašmodrchaný..jinak ok

08.06.2006 19:26:00 | Lucie

Ještě mě napadlo, neměl by sis občas uklidit šuple?

08.06.2006 14:59:00 | JardaCH

Jasně, dyť se stane kulový!

08.06.2006 14:34:00 | JardaCH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí