Návik..

Návik..

Anotace: ...

Vlasy ti vypadaj,
vezmeš si paruku či
necháš si nastřílet aj
smíříš se s pleší.
Sluch tě zklame,
nevadí vezmeš si naslouchátko či
operace to zpravý a neb
si zvykneš.
Oči tě opouštěj?
Máš přece brýle a nebo zas operaci,
a pak si navykneš na tmu...
Čich a chuť tě mámí?
Nech to bejt, to nevadí!
A když ztratíš přátele? Co potom??
Autor Gabriel17, 08.06.2006
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí