Pocity

Pocity

Anotace: Pocity, kdo by je neměl? Někdy jsou však více na škodu než k užitku...

Tušila jsem je...
Byly někde tam...
Spaly...
Cítila jsem je...
Dobývaly se ven...
Vřískaly...
Tiše se smály...
Slyšela jsem je...
Nadávaly...
Plakaly...
Tak jsem je pustila.
Najednou byly pryč...
Pocity.
Autor Temeraire, 08.06.2006
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí