Kometa

Kometa

Anotace: O zážitcích, které zbydou.

Život je jak kometa,
vystřelená do světa,
jen její stopu vidíš
bloudíš světem a pak zmizíš.

Ta krátká pouť tímto světem,
čeká na Tvé zážitky,
leť vždy spravým směrem,
a hltej všechny požitky.

Jediné co odneseš si,
zůstane všem skryto,
budeš o tom vědět jen Ty
v srdci to máš vryto.
Autor Ďábel sám, 09.06.2006
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné a výstižně.

06.01.2024 09:02:36 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí