Kdyby bylo

Kdyby bylo

Anotace: Nešťastné srdce

Sním o srdci z křišťálu,
bez trhliny, bez sváru,
bez propastí, černých děr,
dal bych celé, kdybych měl.

Rozdával bych, kdyby bylo,
bylo aspoň malé milo,
na všechny by jistě zbylo,
kdyby bylo, jenže shnilo.
Autor Skrat, 29.12.2004
Přečteno 405x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí