O Tobě...

O Tobě...

Anotace: o princezně a pocitu

Jsi něco, co jsem chtěla vždycky mít,
něco, o čem jsem dlouho mohla jen snít.

Ve vesmíru pevným bodem,
košem za tři body prvním hodem.

Zaměstnaným andílkem malé princezny z říše snů,
co mi bude oporou, až do konce mých dnů.

Budeš mi vyprávět pohádku, až budu chtít spát,
a já si přeju, ať každý může někoho jako jsi Ty znát.

Když jsem Ti nablízku, cítím se v bezpečí,
je to jako usínat v silákově náručí.

Od té doby, co Tě smím znát,
už vím, co znamená opravdové mít rád...

Až přijede princ a bude chtít
odvézt princeznu z říše snů,
dej, prosím, pozor, ať je to
ten pravý princ...
Autor sportackaverunka, 09.06.2006
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trošku naivní

09.06.2006 23:41:00 | ni.va

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí