Hlasy

Hlasy

Anotace: hodnot te prosim

Slyším hlasy,nevnímám světlo,
jsem zamčená,nacházím temno,
jen stín říkámi kudy jít,
jen slabost je můj hřích.
Skromnost myšlenek nedává mi spánek,
celé dny bloudím
a hledám stejnou duši,
co ukážemi klídek v buši,
Mír co mi dá chuť žít,
a ráno se znovu probudit,
světlo co ukážemi tváře,
tváře zlich splnou nenávistí,
zahleděných do sebe samích.
Autor Héďa2, 09.06.2006
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí