Chci

Chci

Anotace: každej něco chce... ve smyslu snů..

Chtěla bych být princezna z hradu,
chtěla bych létat mezi draky,
být krotitelka hadů,
či znavena lehnout na mraky.

Být tygr nebo šelma jiná,
lovec s prsty na ocelové spoušti,
lední medvěd - snášet ledové klima,
ještěrka přežívající v poušti.

Jak delfín v mořích modrých,
jak pták vznášet se vzduchem,
být mezi lidmi srdcích bodrých,
jak zvuk projít tvým uchem.

Chtěla bych tančit s vlky,
s vlkodlaky výt,
brodit se přes potoky a řeky,
v šlépějích jejich tlap jít.

To, že chci nepomůže však,
nereálné v této době temna,
z duší lidí je již pouhý vrak,
to ti řekne každý, nejen vědma.
Autor Pincik, 10.06.2006
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

=´( ... moc pěkný ... konec je pravdivý, ale až moc krutý ... fakt hodně hezký ...

16.06.2006 17:17:00 | Miro Sparkus

Já bych nejradši byl ten tygr:-)

10.06.2006 13:01:00 | _Romi_

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí