MY

MY

Anotace: Pro Vás fšechny, kteří mi děláte radost tím, že čtete moje básenky ...:o)))

Vetkáni do závoje všedních dnů
Počítajíce perly úsměvných okamžiků
Utíkáme snít do malebných snů
Skrývajíce slzy do bezbarvých kapesníků

Slavní dobyvatelé tohoto světa
Přejíce si usnout na bezstarostném polštáři
Nedotknutelní vládci psaného slova
Lapajíce po okamžiku, kdy slunce znovu zazáří

Zahaleni průhlednou samotou
Hledajíce lásku, co nekončí
Jak malé děti opojené dobrotou
Toužíme nikdy se neloučit …
Autor Beepat, 29.12.2004
Přečteno 420x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí