Seděli

Seděli

Anotace: Možná o lásce, možná o přátelství a možná o něčem úplně jiném;)

Seděli spolu a koukali.
Koukali do dáli.
A bylo jim krásně.
Seděli, neměli chvíli.
Na to si říci.
Jak jim je krásně.

Na obloze plno červánků.
Lepších jak ve spánku.
A jim bylo krásně.
Slunce se schovalo do zámku.
Z pod náramku.
On vytáhne text písně.

Píseň to plná přírody.
Celá jen z pohody.
To je snad jasné.
Seděli, koukali do vody.
Mysleli na ódy.
K čemu jsou básně?
Autor Cirilla, 11.06.2006
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí