Ruce

Ruce

Anotace: o rukou budoucí zdravotní sestry

Tvé ruce budou hladit chromé
Tvé ruce vánek na mechu
Tvé ruce nejsou pro mé
Tvé ruce pro jeho potěchu

Tvé ruce bych chtěl mít
Tvé ruce schopny proměn
Tvé ruce pro ně žít
Tvé ruce nejsou pro mě

Tvé ruce budou žádané
Tvé ruce tak podobny modlám
Tvé ruce jsou již zadané
Tvé ruce žádat nehodlám

Tvé ruce dotyk letmý
Tvé ruce by mé nechtěly
Tvé ruce jak žár letní
Tvé ruce od mých oddělí
Autor Bask, 11.06.2006
Přečteno 284x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí