Samotář

Samotář

Anotace: hodnot te

Koukám kolem sebe,
vidím pouze sobce,
snažím se je pochopit,
ke svému nitru je propustit
nechci být věčný optimista
vždyť to ani nejde,budu pesimista
život mi nic nedal
pouze mi ubírá
a v louži mě nechá vykoupat.
Chápat lidi mi dáva zabrat
nenávidím samotu,snažím se sebrat,
slzy projev bolesti či radosti,
a tvoje myšlenky mysl opouští,
zabrat se do sebe
a nepouštět se do boje,
podléhat iluzím a
propadat depresím.
Jsem samotář a realita
nás pohltí,zbaví nás snů
co nás navždy opustí.
Autor Héďa2, 12.06.2006
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí