Už nejsem malá holka

Už nejsem malá holka

Anotace: Slítla jsem z nebe jak malý andílek, už nyní vidím jinak i sebe, už i chápu kouzlo vzpomínek.

Slítla jsem z nebe jak malý andílek,
už nyní vidím jinak i sebe,
už i chápu kouzlo vzpomínek.

Už nejsem malá holka,
a rodiče mě nemusí za ruku vést,
už můj život není žádná školka,
a vím, že ani žádná lest.

Život končí, i začíná,
pro každého se to takto počíná.
Všechno je dlouhá cesta,
trní, pochopení i špatných chvil,
a já prolítávám životem ze všech svých sil.

Slítla jsem z nebe jak malý andílek,
už nyní vidím jinak i sebe,
už i chápu kouzlo vzpomínek.
Poznala jsem jak chutná trápení,
jak chutná žal,
ale poznala jsem taky lásku,
kterou šťastně dosud mám.

Už nejsem malá holka,
a nenechám se od rodičů za ruku vést,
můj život není už žádná školka,
a chci už jen do štěstí kvést.
Autor Aangela, 12.06.2006
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je moc hezký!!uplně se v tom vidim........dávám 100

12.06.2006 19:45:00 | mončičátko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí