PÁD DO RŮŽÍ

PÁD DO RŮŽÍ

Anotace: Moje básničky pro radost i zamyšlení... Pokud Vás zaujme přečtěte si i mé starší básně a ohodnoťte dle libosti, děkuji.

PÁD DO RŮŽÍ
Pro jednoho je symbolem
pro druhého možná vzorem.
Oddanost...
pravdě a lži někdy sůží,
jak pád do růží s holou kůží.

Jak pomíjivá je tato hranice.
Jak slunce vedle měsíce...
Jak hrana plné sklenice...
Jak hloupá dětská pranice...

Ti co Vás milují mohou lhát
a vy jim s růží přišli přát.
Nevědomky, plní vroucnosti
a pak Vám vše příjde ke zlosti.

Vše se změní a hledáš porozumění,
vedle pravdy a lži však není souznění.
Pak se jen člověk růžím z dáli klaní
a krásu vnímá bez vyznání.

Nu je jen na Vás jak naložíte s růži
a na druhých...
jaké to bude s Vaší kůži...

o5já
Autor o5ja, 12.06.2006
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí