´sonet´ o nebezpečných stavech štěstí

´sonet´ o nebezpečných stavech štěstí

Anotace: věnované johnovi a trippě

Svět lásky, krásy, a bolesti
uvnitř se skrývá
poznáváme jej z malichernosti
však co nám zbývá
tak liší se od skutečností
jenž jsou tak strašné
možnosti tvých představivostí
však jen ty krásné

Dań je ale příliš vysoká
věčně netrvá
ta krása, co tě tak láká
chvíle prchavá
si s tebou pohrává, ty toužíš
znovu prožít to
štěstí, na které potom ječíš
´nestojíš za to!´

Kdo by však mohl odolat
útěku od reality
do tak velmi přenádherného snu
ten, jenž dokáže předělat
sen ve skutečnost, ale ty
když ne,z noční můry uvidíš jen tmu

Jen jednu jistotu můžeš
od nich vždycky očekávati
zradí tě, zničí tě, málokdo přežije
jen ty co sám sobě nelžeš
o následcích rospustilosti
nepřekročíš-li hranice, užívej si je
Autor morticie, 13.06.2006
Přečteno 228x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí