Přístav

Přístav

Anotace: Přístav, naděje a samota

Jsi přístav mé naděje,
jsi to nejlepší co znám.
Jsi přístav mé naděje,
jsi to nejhezčí co mám.

Jsi přístav mé naděje,
já vím, že nechci zůstat sám,
nechci zůstat sám.

Jsi přístav mé naděje,
jsi ta, s kterou je mi fajn.
Jsi přístav mé naděje,
jsi dobro a ne klam.

Jsi přístav mé naděje,
vím, že nechci zůstat sám.
Jsi přístav mé naděje,
já v tobě všechno mám.

Mám v tobě lásku, naději, víru.
Mám v tobě vnímání,hledání, oporu.
Mám v tobě to, co jen si mohu přát.
Mám v tobě pravdu, nechci ti lhát.

Jsi přístav mé naděje,
já vím, že nechci zůstat sám.
Jsi přístav mé naděje,
já v tobě všechno mám,
v tobě všechno mám.
Autor M3rryMarta Valenová, 13.06.2006
Přečteno 535x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí