Převozník

Převozník

Anotace: ..jedna ze života

Převozník na břehu
Tiše si zívnul
Proč musí do běhu
Životů psát

Brát šanci na něhu
Mazat dny v týdnu
Sirkami do sněhu
Naději tát

Osudy pečetí
Mávnutím vesel
Bez špetky dojetí
Otevře hráz

Jen občas samota
K nohám mu klesne
A vítr zamotá
Do vlasů mráz

Převozník z hladiny
Dny lidem ztrácí
Je sám a jediný
Chce se mu spát

Čekaje na stíny
Z lahve čas nalévá si
Pár kapek na kuráž
A tiše se smát
Autor Jn.s, 14.06.2006
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi to...a možná i zhudebněné by to neznělo špatně. Měj se

14.06.2006 11:34:00 | Ahimsa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí