Pláč prokletých

Pláč prokletých

Anotace: poslední dobou jsem zdá se trochu flustrovaná, a mezi životem a smrtí se utápím ve výčitkách...

Temná nádhera nočního ptáka
pějícího míty... proč?!
Kdo se ptá?

Vzrůstající neklid do stínu tě láká...
přijít či odejít?!
A nač vlastně?
Nač se ptát??!!

Plápolající chtíč dusí zbytky rozumu
a žádá si oběti..
Čí?!
No tvoje!!!

A Nikdy víc nevrátit se...
Kam??
Co na tom záleží?!

Rozházené střepy kouzelného zrcadla
A co vlastně ukazovalo?
Mě, Tebe..krvavé polibky na dobrou noc

Stín, Dým, který se volně valí...
Našeptávač!
Dobrý i zlý, soudce prokletých

Neusínej!
teď ještě ne...
neb věčným spánkem budeš bdít...
Na věky věků...
Po staletí...

Sám, černý květ mezi Liliemi
Autor Gwladus, 14.06.2006
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

černý květ mezi liliemi..hm, to zní jako moje metafora!:-) ale jinak se mi tvuj obnoveny styl libi..

26.06.2006 19:11:00 | Bajík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí