Maminko,neplač...

Maminko,neplač...

Anotace: ...

Otevřela jsem oči,můj svět byl černý,
ani plamen svíčky nerozzářil temnotu,
se strachem v srdci zbyla jsem v něm jediná,
i tys odešel a zanechals ve mě prázdnotu,
Jen krásné vzpomínky mi zbyly,
Maminko pohlaď mě po tváři,
popiš mi ohnivý západ slunce,
a sevři mě ve svém náručí,
Má láska k tobě se nikdy nezmění,
cítím tvé slzy na mé tváři,
a z dáli hlas "Ta dívka umírá!"
Maminko neplač,jen chyť mě za ruku,
má bolest ve světlo se teď promění..
Autor Lukika, 14.06.2006
Přečteno 437x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to procitěne.

13.11.2006 12:40:00 | tani-a

Po dlouhé době jsem opět zabrousil na liter a pochopitelně,jak už je mým zvykem, jsem se byl podívat co nového jsi napsala. A jak už se tak stává krásným pravidlem, jsem opět naprosto uchvácen, tvůj talent je neskutečný, smekám před tebou!

14.08.2006 23:38:00 | Infinitus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí