,,On"

,,On"

Anotace: každý z nás má pro něho jiné pojmenování....

Bez zájmu okolí
v křoví zkroucen leží.
V žilách "radost" proudí,
uměle jemu vpravená.

Hrdinou před ostatními
na minut pár.
Že zkusí jen jednou
sobě nalhával.

Holka s obličejem nejasným
kolem krku se mu vine.
Ruka jehlou rozpíchaná
hladí, škrábe, trápí.

Jak dokázat že hoden
její přízně a lásky?
Pohybem dávno nacvičeným
žílu na paži vyhledá.

Vítězem není a nebude
kdo však vysvětlí jemu.
Oheň v srdci necítí
v mozku prázdno vypálené.

Vratká loďka láká,
pasažérem je jediným.
Za svezení odměnu slibuje,
dávku další nabízí.

Kam se plout chystá,
nikdo mu nesdělí.
Z paluby všem mává
že naposled netuší.

Neví že návratu není
z plavby daleké.
Přístav dávno zbořený
jiný zkrz mlhu nevidí...
Autor Modrý Adept, 31.12.2004
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí