Sebezpyt

Sebezpyt

Anotace: O jedné z mojich nejhorších vlastností...

Jsem zase ten třetí vzadu
s tlamou tichem zalknutou
kývaje na cizí radu
mým rozumem netknutou
Tančím jak mi pískávají
svůj nesouhlas skrývám
těžké chvíle nastávají
když sebezpyt zpívám
Autor Veseldík, 15.06.2006
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvůj styl mi fakt sedí!

11.10.2006 20:54:00 | Soliska

Tak jednou řekni nahlas, jak to cejtíš !! Neboj !
Jinak báseň pěkná !

15.06.2006 10:47:00 | Alci

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí