Ztracený ráj

Ztracený ráj

Anotace: Tsunami

Země se pohnula
zcela nečekaně
vrhla nám do tváří
poznání odmítané
neznáme dne ani hodiny
okamžik jediný
vezme jistoty
mění životy

zlostnými vlnami
ničí ráj na zemi
Autor Heda, 31.12.2004
Přečteno 422x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí