Strach a naděje

Strach a naděje

Anotace: právě mě to napadlo. Žádný skrytý význam. mám po státnicích, jak jsem dopadla ještě nevím. skryto v mojí básničce - ulehčení mojí dušičce.. A teď je teplo, chudák růže.. zvadne, tady snad neuvadne

kráčím ulicí a lampy všude svítí,
kráčím sama a dál se bojím jíti.
Pozoruji okolí, za mnou nikdo nejde,
proč můj klid vždy v paniku vzejde?

Jdu ulicí a sama kráčím dál
všude jsou lidi.. kdo lidí se bál
jako já, když je vidím
a v sobě strach panický cítím?

Vyšlapaná cestička,
to cesta pro mé nohy.
Na konci čeká růžička,
jen naděděje. Však kdyby..

Kdyby tam byla růže
a muž ji v ruce měl,
V tváři já bych zrudla tuze
a strach by odešel.

naděje poslední vždycky umírá,
svíčka mé naděje silně plápolá.
Bude líp, to dobře vím,
zavřu jen oči a o naději sním.
Autor Inies, 15.06.2006
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jaké se ti líbí kytky, růže?
tulipán taky býti může?

07.05.2007 19:10:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí