Jsi

Jsi

Anotace: Jsi moje.....všechno!

Jsi můj svět a moje touha,
jsi můj bílý květ,
jsi moje báseň dlouhá.
Jsi můj provaz, co spoutal moje ruce,
jsi člověk, který má navždy moje srdce.

Jsi oheň, u kterého se hřeju,
jsi dárek, který si dlouho přeju.
Jsi moje voda, kterou denně piji,
jsi moje studánka, ve které se myji.

Jsi moje všechno a moje druhé já,
s tebou necítím žádné peklo,
a naše láska není prolhaná.
Jsi moje kapka vody, bez který nemohla bych žít,
jsi můj miláček se kterým chci společnou cestou jít.

Jsi moje láska a moje touha,
jsi báseň nekonečně dlouhá.
Jsi moje poupátko růže květ,
jsi pro mě prostě celý svět!
Autor Aangela, 15.06.2006
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí