Zlá vzpomínka

Zlá vzpomínka

Anotace: ++++

Malé dítě zavřené v černé cele
drží se postýlky, v níž pláče
bratříček malinký.

Je sama doma v té tmě přečerné
tříletá holčička,
není v jejích silách udělat něco
pro svého bratříčka.

Dnes, ač je tomu spoustu let
tu hrůzu stále před očima má
když na jeho fotografii
v maličké rakvičce se podívá.
Autor takova, 31.12.2004
Přečteno 674x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevim proc ale pichlo me u srdce pri poslednim radku

29.01.2006 23:27:00 | malkin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí