Moc brzy

Moc brzy

Anotace: ...

Sžírajícího ohně plameny
pohlcují srdce,
můj život je raněný,
ať krve proud teče.

Ať teče z žil mého těla,
třísnila jak kůži, tak zem a podlahu,
každá kapka v uších mi zněla,
jak našla jsem svou odvahu.

Chtěla jsem tento sen víc a víc,
cítit, že nejsem mezi živými,
cítit své tělo vřít a kosti praskajíc,
zazdít své uši zvuky tklivými.

Konečně ubít duši mou skrytou v nicotu,
nemít v hrdle tep,
nepocítit prázdnotu,
mít v žilách místo krve jed.

Je to jen snění,
nedokázala bych to - jsem slabá, tak slabá,
smrt nepřichází, není a není,
i když na smrt jsem možná ještě mladá...?
Autor Pincik, 16.06.2006
Přečteno 408x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

krásnej závěr

16.06.2006 18:37:00 | Radushka

Máš tenhle žánr ráda viď....hezký

16.06.2006 14:29:00 | _Romi_

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí