Silvestr

Silvestr

Anotace: -

Už je tady ta chvíle
na kterou celý rok čekáme

Bum, rána špuntu od šampaňského
snad letos čeká nás více toho hezkého

Už skleničky cinkají
a lidé navzájem se líbají

A novoroční přání si říkají
ve vydařený rok doufají
Autor Ema, 31.12.2004
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí