Turmalince

Turmalince

Anotace: básnířce

Turmalínko květovaná
kam chodíš své sníčky snít
povídat si se životem
struny lásky naladit

Poupě květu zrajícího
kdo tě učil verše psát
štěstí, smutek rýmovat si
vůni, barvu rozdávat
Autor Heda, 31.12.2004
Přečteno 639x
Tipy 2
Poslední tipující: J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí