To je život...

To je život...

Anotace: takový je život...

Jako baletka,co potácí se na vratkém lanku,
Jako slza,co na růži se chvěje,
Jako dopis podaný ti na památku,
Jako vzlyk plný beznaděje,
Jako poslední slovo,co mi říkáš,
Jako předem prohraná sázka,
Jako tvá ústa,když mě líbáš,
Jako první a poslední láska…

To je život,plný útrap i zázraků,
Stokrát budeš plakat, stokrát litovat,
Plný odchodů i návratů,
Ale to nejkrásnější je milovat…
Autor Lukika, 18.06.2006
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to hezky zrýmované,ale to je asi tak vše.Chybí tomu špetka nějaké originálnosti,osobitosti.

18.06.2006 18:21:00 | temnezakoutimojiduse

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí