Koukej táto I.

Koukej táto I.

Anotace: Báseň o tom, jak některé děti vidí tátu svýma očima

Koukej táto na ten svět,
Barevný je každý květ.
Koukej, koukej, teď se ztiš,
Támhle běží malá myš.

Zavři oči na chvilinku,
Uslyšíš snad bzučet včelku.
Motýl letí s barevnými křídly,
S tebou táto a s Ježíšem dobře je mi.
S mámou, když se směje, když si hrajem
Jsme vždycky s Ježíšem a on je s námi.

Koukej táto na ten svět,
Barevný je každý květ.
Víš, kdo to vše učinil,
Náš přítel Bůh jediný.
Autor M3rryMarta Valenová, 18.06.2006
Přečteno 488x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí