Balada o jídle

Balada o jídle

Anotace: Berte s nadhledem...nudím se...je 20:50 a já se těšim na výlet se školou, jedeme na vodu, tak si tu sedím a napadají mě hlouposti, berte to tak..:))))

Budu snědeno?..
Ano, či ne?..
K sycení sloužím,
jsem tak nezbytné..

Lidé si žíjí,
to já je živím,
již od raného věku,
jdu za údělem svým.

Vysním si den,
minutu, vteřinu,
kdy v ústech člověka
konečně spočinu.

Avšak můj sen
má i stinnou stránku,
vidlička, nůž,
to pak mám na kahánku.

A konec můj?..Jak skončím?...
Nepřejte si znát..
Skrze tmavou přírodu,
když můj pán jde sr....;)))
Autor Lukariosa, 18.06.2006
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ještě že jsem vegetariánka ;)))

18.06.2006 22:53:00 | Helois

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí