Všednost

Všednost

Anotace: Poslední dobou jsem nějaká divná, no...:-(

Skryla mě nuda,
snad dým z cigarety.
Smysluplný věci
zdají se být nenávratný.

Napravo, nalevo nic,
jen listy lípy.
Přede mnou hledám,
co se mi opět zlíbí.

Za mnou,
za těmi vzpomínkami,
já dávno už nejsem mezi vámi.

Kéž vítr by odnesl
ty střepy bolesti,
ale vánek lepší časy nevěstí!

V uších znějí ty klepy,
to, co se povídá,
ale mě nikdo v pevném objetí nehlídá.

Vídat ho vždy
jen skromnou chvíli,
můj cit se nedá nahradit jen pílí...
Autor Niké, 18.06.2006
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To mně se zase ten poslední verš líbí nejvíc.

22.06.2006 19:56:00 | Odett

Začátek je skvělý:" smysluplný věci zdají se být nenavratný," to má sílu a myšlenku, jen ten poslední verš se tam moc nehodí, ale stejně dávám za 100% za ten úvod

19.06.2006 11:40:00 | Skalnička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí