Dobrou noc

Dobrou noc

Anotace: Krátká básnička na dobrou noc...

Dobrou noc,
Ať hvězdy ti ukáží svou moc,
Zavedou do údolí snů.,
Pryč od zlých dnů…

Hvězdy nad tebou budou bdít,
A tak můžeš v klidu snít….
Noc zavede tě do světa příběhů,
Budeš mít tisíce krásných důvodů,
Proč se nebudeš chtít probudit…
Autor Ewellin.Black, 19.06.2006
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásný- tečka

26.08.2006 10:41:00 | Dešťová.kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí