Ze života lidí

Ze života lidí

Anotace: o tom, jak se někteří lidé chovají ...

Člověk by rád řekl,
jak hrozně mu je.
Že on jiným vrbu dělá,
ale oni jemu ne.
Každý přijde,
jen když potřebuje.
Když chceme přijít my,
ti ostatní nemají čas.

Člověk by rád řekl,
jak je šťastný.
Tak rád by se s někým
o svou radost podělil.
I ostatní se s ním radují,
i ostatní jsou šťastní.
Ale je to jen skrytá faleš.
Každý chce být šťastný,
každý se chce radovat.
Proto když člověk to štěstí nemá,
druhým ho závidí.
Autor LuciAngel, 20.06.2006
Přečteno 276x
Tipy 1
Poslední tipující: Zweiblumen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí