Vybrání

Vybrání

Anotace: ...

Možnost života či smrti, si vybírá,
neb ale možností je víc.
Máš zde též možnost třeb hanby,
či nenávisti,
aj jsou zde další.
Nenuť svou mysl,
uvažovat a bát se těch
jiných nežli jsou smrt či život.
Protože nesmí člověk si snášet okolího,
nemá se báti výsměchu,
který je na každého připraven rukou osudu.
Jest každého právo,
kdo bude proviněn a kdo zaslouží si potupu.
Autor Gabriel17, 20.06.2006
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí