Moje víla

Moje víla

Anotace: ******

Také jsem jednu vílu znala
nebyla mladá, po louce neskákala
nebyla ani krásná, však její
hvězda jasná, pro mne bude zářit stále.

Ač cízí, já jsem pro ni byla,
slovíčkem vlídným pohladila
spoustu věcí mne naučila
a byla na mě vždycky milá.

Byla to moc hodná paní
já nikdy nezapomenu na ni.
Autor takova, 02.01.2005
Přečteno 443x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí