Blázni

Blázni

Anotace: ...ze zápisníčku... (na téměř nekompromisí přání Slávky) :-)

Jsme blázni
Ty i já
Jsme blázni
Protože začínáme tam
Kde jiní končí

Co je to za nápad
Stát polonahý v dešti a mraze
A lhát si do očí
Že je nám teplo

Co je to za nápad
Zpít se za svítání
Jen proto
Že jsme spolu

Co je to za nápad
Stokrát se smát a plakat
Jen pro pocit
Vzájemnosti

Jsme blázni
Ty i já
Protože věříme na Lásku
A proto že budeme
Tisíckrát opakovat

Zůstaň
Autor Petrik78, 21.06.2006
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvelé

21.06.2006 08:52:00 | Luboško

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí