Básník....

Básník....

Anotace: ...

Jest básníkovým osudem,
nechť by měl náladu podle své tvorby a
za každé dílo platil nějakou cenu,
cenu lidskosti a pocitu,
v každém díle je totiž kousek od obojího.
V každičkém verši či řádce,
jest kousek z něho,
vkládá svou tvorbou mnoho nálady a
denní hladiny pesimismu neb
optimismu.

Je na každém kdo snaží se popsati myšlenky,
aby vložil své a je na každém,
kdo přečete si je,
nechť pochopí je.
Autor Gabriel17, 22.06.2006
Přečteno 213x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí