PŘÍCHOD NOVÉHO ROKU

PŘÍCHOD NOVÉHO ROKU

Anotace: O mém silném prožitku z letošního Śilvestra.

Za zády šuměl les, já se dívala na světla města.
S vámi. Nad nimiž už zlomila jsem svou hůl..
Já to cítím. Že mě čeká ještě dlouhá cesta.
Na samém jejím začátku mám však čistý stůl..

Burácející město a já oněmělá úžasem..
Dojetím slzy v očích, kam vítr osudu mne zavanul..
Každý ten pod skříní deník části života mého atlasem..
Snad splnílo se Ti všechno, co jsi si kdy zamanul.

V ten okamžik, kdy vzal jsi mne kolem ramen..
Cítila jsem, že nebyly zbytečně v mém srdci šrám a brok.
Znovu jsem na chvíli uvěřila v ten mezi námi vzácný plamen..
Jako z pohlednice. Věčný.. Tak šťastný Nový rok!
Autor Turmalina, 03.01.2005
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí